MICROBLADING

Hva er microblading?

 

PhiBrows er en artistisk, manuell metode som benyttes for å konstruere pene øyebryn ved hjelp av semi-permanent påtegning av øyebrynshår. Formen på øyebrynene konstrueres ved å ta hensyn til ansiktsformen, samtidig som man benytter “Det Gyldne Forhold” (PHI 1.618), et matematisk/vitenskaplig forhold som benyttes i alt innen formgiving.

Pigmentet (fargen) legges inn i overflaten på Dermis med et sterilt engangsverktøy.

Fargen velges slik at de påtegnede hårene skal bli lik fargen på de naturlige hårene i øyebrynet.

God symmetri oppnås med PhiBrows-metoden ved at symmetrien beregnes mens klientens øyne er lukket, slik at ansiktets mimikkmuskler er avslappet og ikke påvirker symmetrien.

Strekene, dvs hårpåtegningene, gjøres alltid i samme retning som de naturlige hårene vokser. På denne måten oppnås et meget realistisk utseende.

Når en klient har svært få naturlige øyebrynshår, kombineres PhiBrows-teknikken med skyggelegging.

PhiBrows utføres med PhiBrush, et sterilt engangsverktøy. Fargene, PhiBrows Microblading Pigments, er produsert etter absolutt høyeste standard.

 

Etterbehandling og korreksjoner utføres etter ca én måned, fordi 10-15% av de påtegnede hårene blekner eller forsvinner etter førstegangs behandling.

De første 5-7 dagene er fargen ganske mørk, men etter ytterligere 7 dager har fargen mistet ca 40-50% av sin intensitet.

Fargens varighet bestemmes primært av hvor fet huden er. Jo fetere huden er, dess kortere er fargens varighet. Svetting og soleksponering vil også forkorte fargens varighet.

Ved normal hud forventes fargens varighet å være 10-12 måneder, ved fet hud ca 6 måneder.

Huden er fullstendig leget etter 28 dager, og da utfører vi en obligatorisk korreksjon og legger til farge som er forsvunnet. Ved fet eller problematisk hud kan det være nødvendig med flere korreksjoner.

Det er svært viktig å ta godt vare på huden etter behandlingen, opptil 70% av suksessfaktoren avhenger av dette. Klienten bør samvittighetsfullt følge rådene fra behandleren, i motsatt fall kan så mye som 80% av de påtegnede hårene forsvinne.

 

Priser:

Ny Microblading – 5600kr (Inkludert Touch-up 4-6 uker etter første behandling)

 

Bonus Touch-up – 500kr (Dersom du har fet hudtype, gammel pmu, eller blør mye under behandling)

 

Refill – 2900,-kr (Innen ett år etter behandling hos Clinique Viél)