DERMAPEN

Dermapen™ – den avanserte form for microneedling

Hva er Dermapen™ ?
Dermapen™ behandling er verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi.

Dermapen™ reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Dermapen™ er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi. De aktive ingrediensene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen™ er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som growth factors, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

Dermapen™ er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.

Dermapen™ glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene og gir huden en kollagen boost.

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men med liten nede tid og ingen risiko for pigmentering. Dermapen™ i kombinasjon med ulike peelinger gjør at vi kan tilrettelegge den riktige behandlingen til din hudtilstand og skreddersy for optimalt resultat.

Dermapen™ bruker også engangs nålhoder, og vi kan stille lengde på nålen slik at vi kan behandle mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen.

Hva kan behandles med Dermapen™ ?

Oppstramming av hud
Hudforbedring
Pigmenteringer
Akne arr
Fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn
Store porer
Strekkmerker
Ny glød i huden
Brannskade

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer synlige og langvarige og resultater får vi etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt og ved bruk av dypere behandling er det også svært få som trenger bedøvelse.

Er det noe nedetid etter behandling?

Generelt sett, nei. Men du kan oppleve rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier. Du vil ikke flasse av Dermapen™ behandling dersom du ikke tar peeling samtidig.

Kan effekten av Dermapen™ økes ved kombinasjonsbehandlinger?

Ja, effekten kan økes ved for eksempel å ta ulike peelinger tilpasset hver enkelt sitt behov.

Hvem kan ikke behandles med Dermapen™?

Pågående akne og cystisk
Betennelse i huden
Eksem
Akne rosacea/dermatitis
Gravide/ammende
Utføres av kosmetisk sykepleier Elin & hudterapeut Vibece.

NB! 18 års aldersgrense.

Priser

Dermapen (microneedling)
Kr. 2500,-

Dermapen med pensling
Kr. 2990,-

Kur x 6 stk
Kr. 12500,-