Environ

ENVIRON er en innovativ og prisbelønt a-vitaminbasert hudpleieserie med kjemisk med kjemisk peeling og TCA. Den har tatt verden med storm. Serien er utviklet av hudlege Dr. Des Fernandes som har forsket på a-vitaminets betydning for en sunn og frisk hud. Serien baserer seg på syrebehandlinger i klinikk i kombinasjon med hjemmeprodukter med bl.a høye nok doser av a-vitamin til at huden kan dra nytte av det. Serien gir fantastiske resultater, spesielt på akne, store porer, tørr og sliten hud, linjer og rynker. Environ gir på sikt en friskere, glødende og sterkere hud i balanse.

Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid.

Peelingene har en lav pH med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens “syke” celler destrueres.

For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sine A vitamin kremer i minimum tre uker i forkant av en peeling.

Environ TCA fresh peel

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.

Tid: 30 min. Pris: kr. 990,-

Environ TCA Light Peel

For deg som ønsker en sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.

Tid: 50 min. Pris: kr. 1990,-

Environ Microneedling

Microneedling med TCA peel. Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.

Tid: 1,5 t. Pris: kr. 2990,-