MEDISINSK PEELING

Syrer er et kjent begrep og kalles gjerne kjemisk peeling. Disse kommer med ulik pH, i ulik konsentrasjon og styrke, noe som avgjør hvor dypt den virker.

Vi tilbyr markedets beste peelinger- og har et bredt utvalg for alle hudtyper. Vi tilpasser behandlingen til din hudtilstand. Peeling er en av våre spesialiteter så hos oss er du i trygge hender.

Vi tilbyr:

MG-TCA 35%

Kjemisk peeling med trikloreddiksyre utføres ved at en pensler på etsende syre og dermed skaper en kontrollert skade i øvre hudlag slik at huden får en boost til å reparere og skape ny og fin hud. En kan oppnå strammere, glattere og en hud med jevnere hudtone. Det stimulerer også din kollagenproduksjon.

Pris fra kr. 990,-

Glycolic fra Skinceuticals

Dette er en kraftig fruktsyrepeeling som reparerer og fornyer huden. Glykolsyre er mye brukt til eksfoliering og er svært cellefornyende. Den forbedrer også hudstrukturen og forynger huden. Det anbefales at man tar 4-6 behandlinger med en intervall på 1-2 uker og anbefales for aldrende hud, akne, solskadet hud, hyperpigmentering og ved inngrodde hår.

Pris:
1 behandling – 30 minutt
Kr. 690/790,-

KUR – 5 behandlinger
Kr. 3090,-

KUR – 10 behandlinger
Kr. 5490,-

Mandelage

Dette er en mandelsyre og A-Vitaminsyre peel som veldig overfladisk behandler mild inflammatorisk akne og lett pigment problematikk. Dette er en behandling som passer veldig godt for deg som vil ha en lett ansiktsbehandling uten flassing, men som gir gode resultater.

Pris fra kr. 790,-

Environ TCA Fresh peel

Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper.

Pris fra kr. 900,-

Environ TCA Light Peel

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen. Her tilpasses på syren styrken etter hudtype og hudtilstand. Er spesielt utviklet for å bremse aldringen, stimulere til økt kollagen og elastin, redusere pigmentering, solskadet hud og acne.

Pris fra kr. 1990,-

Environ TCA Acne

Behandlingen passer de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen.

Pris fra kr 690,-

Environ Melkesyrepeel

Egner seg best til å gi fuktighet og forebygge aldring. Dette er en mild peeling som mykgjør, «plumper», nærer og fukter huden. Denne finnes naturlig i huden og vil ikke kunne gi noen negative reaksjoner som allergi/irritasjon. Egner seg også for gravide/ammede.

Pris fra kr. 690,-

PRX-peeling

PRX (PRX-T33) er en peel som passer for personer i alle aldre og ulike hudtyper. Behandlingen er lite smertefull og i motsetning til andre tradisjonelle peelinger vil du flasse minimalt.

PRX-T33

PRX-T33 består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene.

Hvem passer en behandling med PRX for?

PRX kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som har problemer med:

Tørr hud

Pigmenteringer

Strekkmerker

Arr

Linjer og overfladiske rynker

En behandling med PRX passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. Den passer også godt i kombinasjon med andre behandlinger. For optimalt resultat anbefaler vi 3-6 behandlinger med noen ukers mellomrom.

Bestill en konsultasjon hos for et skreddersydd behandlingsopplegg tilpasset deg og din hud.

Pris: 2000,-

NB! Ingen av våre medisinske behandlinger kan utføres på gravide eller ammende.