Meso Vytal Microneedling

Meso Vytal en effektiv behandling for hudfornyelse. Hovedtanken bak denne behandlingsformen er at man øker cellestimulering ved å føre effektive stoffer som bl.a hyaluronsyre, peptider, vitaminer, aminosyrer ned i lærhuden. Dette bidrar til at man kan reduserer rynker, stimulere kollagenproduksjonen, gi huden essensielle næringsstoffer og beskytte og friske opp huden.

Behandlingen utføres med en liten nåleplate som består av små 18 nåler som fører de effektive stoffene inn i huden. Nålene perforerer huden varsomt slik at ingrediensene kan trenge inn under hudens overflate. Nålene går kun i hudens overflate, slik at det er en liten sannsynlighet for at man vil få blåmerker.

Hva gjør meso vytal stoffer så effektivt? Det er et utvalg av perfekt skreddersydde ingredienser. Blandet i en velbalansert cocktail kan de maksimere effekten! Meso vytal stoffene består av forskjellige ingredienser, inspirert av utviklingen innen moderne anti-aging vitenskap.

Vi har tre ulike serum vi bruker i behandlingen:

Meso Vytal MED

Foryngende – Hyaluronisk syre og peptide… Et uslåelig team!

Meso Vytal MED med hyaluronsyre og peptider reduserer rynker og stimulerer kroppens egen kollagenproduksjon. Det høye innholdet av hyaluronsyre stimulerer hudcellene, øker fuktighetsnivået og elastisiteten. Huden ser yngre og friskere ut og er riktig styrket.
Meso Vytal MED ingrediensene er spesielt tilpasset for å redusere rynker og ansiktslinjer effektivt.

Meso Vytal FRESH

Oppfrisking – En deilig vitaminblanding, for hud og sanser.
Meso Vytal FRESH er en avansert kombinasjon av vitaminer, Q10 og aminosyrer. Den forsyner huden øyeblikkelig med vitale næringsstoffer. Vitaminer er naturlige antioksidanter. De styrker hudens egne beskyttende barrierer og reduserer optimalt aldringseffektene som skyldes miljøfaktorer. Den sterke kombinasjonen av vitaminer, Q10 og aminosyrer er den perfekte blandingen for å motvirke aldring. Den stenger skadende påvirkninger ute og holder huden glatt og myk.

Meso Vytal PURE

Gi nytt liv – Nærende, dyptvirkende hudpleie.
Meso Vytal PURE beskytter og nærer huden vedvarende. Det intelligente utvalget av aminosyrer, soyabønne- og jamsrotekstrakter gir alt det som trette og dehydrerte hudceller trenger.Meso Vytal PURE støtter hudens egen motstand mot tørke og betennelse. Selv følsom hud blir sterkere, sunnere og glattere. Glansløs, trett og dehydrert hud gjenvinnes og oppfriskes!

Priser:

1 behandling – kr. 1590,-

KUR – 5 behandlinger – kr. 6900,-