RESTYLANE

Restylane er et fyllstoff (filler) bestående av hyaluronsyre som injiseres i huden for å glatte ut rynker, forynge huden, gir fyldigere og mykere lepper og fremhever ansiktskonturer.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre og det er derfor den omtales som The Gold Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre.

Restylane har vært på markedet i 20 år og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over.

Restylane består av en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner. Alt fra å øke volum til foryngelse behandlinger som gjør huden myk, frisk og naturlig. Behandling med Restylane stimulerer hudens egne prosesser og styrker huden på sikt. Alle Restylane behandlere går gjennom et omfattende autorisasjonsprogram, slik at du som kunde kan være helt trygg.

RESTYLANE pic 2

Huden er et bemerkelsesverdig organ som beskytter oss mot omgivelsene og reparerer seg selv fortløpende. Alder, i tillegg til livsstil og miljøfaktorer som soleksponering, røyking og kosthold, fører imidlertid til at huden mister spenst og volum. Produktene i Restylane-sortimentet er utviklet for å:

– Gi et ungdommelig utseende ved å gjenopprette volum som har gått tapt med alderen.

– Gi et harmonisk utseende ved å forbedre ansiktets form og definisjon.

– Behandle bestemte ansiktspartier inkludert kinn, munn/nese, lepper og området rundt øynene.

– Friske opp og forbedre hudens tilstand for økt glød og fuktighet. Takket være det brede sortimentet av Restylane-produkter kan behandlere utforme et behandlingsprogram som er skreddersydd dine behov.

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hva bør jeg tenke på når jeg vurderer å ta en behandling?:

Det aller viktigste er at du kontakter en kvalifisert behandler. Da kan du være sikker på at behandlingen vil bli utført riktig. Behandlingen skal utføres i et fullstendig rent og skjermet medisinsk miljø. Be om å få se mitt ID-kort og forsikringsbevis for å sjekke at jeg har fått relevant opplæring og har forsikring for behandlingen jeg tilbyr.

Hvem er kvalifisert til å utføre Restylane-behandlinger?

Kun personer med relevant medisinsk bakgrunn skal utføre Restylane-behandlinger. Avhengig av lovgivningen i landet ditt kan dette omfatte plastikkirurger, kosmetiske klinikere, dermatologer, kosmetiske tannleger og estetiske sykepleiere.

Hva kan du forvente deg av meg som behandleren?

– Du skal få fyldig informasjon og en detaljert beskrivelse av behandlingen.

– Du skal få informasjon om muligheter og begrensninger tilknyttet behandlingen.

– Du skal få informasjon om mulige bivirkninger og forholdsregler tilknyttet behandlingen.

– Du skal få informasjon om prisen på behandlingen og mulige oppfølgingsbehandlinger.

– Du skal få tilfredsstillende svar på spørsmålene dine.

Hvilke forholdsregler skal jeg som behandler informere deg om?

For å sikre et tilfredsstillende resultat og unngå eventuelle komplikasjoner er det flere viktige forholdsregler du bør snakke med behandleren din om. Snakk med meg om følgende:

Tar du immunsuppressive legemidler? Bruker du Aspirin (acetylsalisylsyre), ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAID) eller andre legemidler som kan gi blødningsrisiko? Er det noe du lurer på omkring forholdsreglene for behandlingen, oppfordrer jeg deg til å spørre.

Hvordan gis Restylane?

Først skal behandlingsområdet desinfiseres. Deretter injiserer behandleren en liten mengde Restylane fillere eller Restylane Skinboosters inn i huden via en tynn nål eller en butt mikrokanyle for å glatte ut rynker eller tilføre volum, forme ansiktet eller leppene eller gjøre huden yngre. Etter injeksjon kan det hende at jeg masserer området forsiktig for å oppnå et jevnt resultat.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En Restylane-behandling tar ikke lang tid. Avhengig av område og indikasjoner som skal behandles, tar behandlingen mellom 15 og 45 minutter. For å oppnå et optimalt resultat utføres det iblant en påfyllingsbehandling omtrent to uker etter den første behandlingen.

Gjør behandlingen vondt?

Enkelte synes at behandlingen er mildt ubehagelig. Mange Restylane-produkter inneholder lokalbedøvelse (lidokain), som gir en behageligere behandlingsopplevelse. Dessuten leveres Restylane med spesialnåler som gjør stikket mindre merkbart. Ved behov gis det ekstra smertelindring.

Kan alle få behandling med Restylane fillere eller Restylane Skinboosters?

Spør meg gjerne om produktene i Restylane-serien vil ha en gunstig effekt for deg. Det er viktig at du forteller alt når vi snakker om sykehistorien din, inkludert alle medisiner du tar, eksisterende eller tidligere allergier og hvor kraftige de er/var, samt alle eksisterende eller tidligere medisinske tilstander. Jeg som behandler skal informere deg om potensielle bivirkninger injeksjoner med Restylane kan gi og styrkegrad. Du bør i tillegg informere om alle tidligere estetiske behandlinger du har tatt, både kirurgiske og ikke-kirurgiske.

Hvem kan ikke ta Restylane-behandlinger?

Pasienter med kjent allergi mot hyaluronsyrebaserte produkter skal ikke ta slike behandlinger. Det samme gjelder pasienter med blødningslidelser eller aktiv hudsykdom som betennelse, infeksjon eller svulster i eller nær området som skal behandles. Snakk med behandleren din om kontraindikasjoner, advarsler og forholdsregler før du tar en Restylane-behandling.

Kan jeg ta en Restylane-behandling når jeg er gravid?

Restylane-produktene har ikke blitt testet på gravide eller ammende.

Hvor lenge varer en behandling med Restylane?

Restylane er et ikke-permanent, injiserbart produkt, og derfor blir effekten av behandlingen gradvis mindre over tid. Oppfølgingsbehandlinger anbefales for å bevare effekten. Resultatet kan variere avhengig av behandlingsområde.

Hva er oppfølgingsbehandling?

Ettersom det er klinisk dokumentert at Restylane-behandlinger gir en gradvis forbedring av hudens kvalitet, anbefales det å ta oppfølgingsbehandlinger for å bevare resultatet som ble oppnådd i den første behandlingen. Avhengig av behandlingssted og tiden mellom hver behandling krever oppfølgingsbehandlinger sannsynligvis bruk av en mindre
Restylane-mengde. En klinisk studie har vist at så lite som to oppfølgingsbehandlinger med Restylane gir en varighet på inntil 36 måneder.

Hva bør jeg passe på etter behandling?

Unngå sminke på injeksjonsstedet rett etter behandling. Lett dekkende sminke kan påføres etter cirka 24 timer for å skjule eventuell rødhet. En concealer med gultone kan brukes for å skjule blåmerker. En concealer med svak grønntone/gultone anbefales for å skjule eventuell rødhet.

Hvilke bivirkninger kan Restylane gi?

De vanligste bivirkningene inkluderer reaksjoner som hevelse, blåmerker, rødhet, smerte og ømhet. Dette er bivirkninger som vanligvis går over innen en uke etter injeksjon. Det kan oppstå andre mulige bivirkninger etter en injeksjon med dermale fillere eller Skinboosters.

I Restylane serien finnes følgende produkter:

Restylane skinbooster:

Hudforyngende behandlinger til ansiktet, som tilfører huden fukt innenfra og gir et friskt og naturlig utseende. Produktet kan også fylle ut små, ujevne linjer rundt øynene eller rundt munnen og er også fin til å behandle arr etter acne, eller de tynne hudområdene som hender, hals og bryst.

Restylane Refyne
Fyller ut linjer og rynker og gir et raffinert resultat.

Restylane
Fyller ut linjer og rynker og gir økt støtte og struktur til huden.

Restylane Volyme
Tilfører naturlig volum og gjenoppretter tapt volum forårsaket av aldring.

Restylane Defyne
Former og definerer ansiktskonturer takket være høy løftekapasitet. Gir et definert resultat.

Restylane Lyft
Tilfører ansiktskonturene løft og struktur takket være høy løftekapasitet. Gir en distinkt effekt.

Restylane Kysse
Forbedrer leppenes form ved å tilføre volum og kontur. Gir et harmonisk og naturlig utseende.

RESTYLANE pic 1

Restylane Lyps
Gir leppene volum og former konturer i leppelinjen.

NB! Det finnes i dag mange ulike kopi og fillerprodukter, ønsker du behandling med Restylane bør du se etter gyldig ID kort for 2019, be om å få se emballasje før behandling og ved leppebehandling skal du alltid få Restylane Lipstick. Hvis ikke har du ikke fått Restylane.

Før du kommer til behandling hos sykepleier er det noen forhåndsregler du bør ta for å optimalisere resultatet og minske risiko for blåmerker og bivirkninger. Før alle injeksjonsbehandlinger anbefaler vi at du ikke tar blodfortynnende medisin, alkohol eller kosttilskudd 48 timer før en behandling eller 24 timer etter. Du bør også unngå trening i 12 timer før, samt 12 timer etter. Medisiner/kosttilskudd du bør unngå:

– Ibux

– Voltaren

– Naproxen

– Vimovo

– Asperin

– Albyl-E

– Tran/Omega 3 kapsler

– Vitamin E

– Alkohol

Priser

Restylane 1,0 ml

kr. 4100,-
 

Restylane 0,5 ml

kr. 3100,-
 

Skinbooster, 3 stk vital

kr. 7990,-
 

Konsultasjon er gratis