SKINCEUTICALS

Avansert hudpleie – Forebygge, beskytte og korrigere

Endelig er produktene vi har ventet på ankommet! Clinique Viél er en av de få i Norge som får forhandle SkinCeuticals i Norge, og tilbyr nå våre kunder, avansert vitenskapelig basert hudpleie.

SkinCeuticals’ produkter er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander.

Deres mest effektive formler består av rene, aktive, klinisk dokumenterte ingredienser. Et hudprogram fra SkinCeuticals utgjør et komplett system for å forbedre hudens sunnhet.

For å bevare og forbedre hudens sunnhet, skal et effektivt hudpleieprogram utføre tre fundamentale oppgaver – forebygger, beskytte og korrigere. De avanserte hudpleieproduktene er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander. Hos SkinCeuticals betyr det å skape resultater noe mer enn å kun frembringe en sunn og ungdommelig glød.

Sammen hjelper vi deg med å løse dine hud utfordringer og nå dine målsettinger. Kom gjerne innom klinikken for å vite mer, for å prøve produktene eller få en gratis personlig tilpasset hudprogram anbefaling.

SKINCEUTICALS‘ MISJON

Deres formål er å forbedre hudens sunnhet. For å leve opp til dette lover de én enkelt ting – å levere avansert, vitenskapelig basert hudpleie.

HUDTYPER

NORMAL HUD

Normal hud har en ideell balanse mellom talg og fuktighet, og huden er derfor hverken fet eller tørr. Alle SkinCeuticals’ produkter er godt egnet denne hudtypen.

FET HUD

Handler om tilstanden som henger sammen med for talgproduksjon og tilstoppede porer. Produkter som anbefales til denne hudtypen, bidrar til å redusere talgmengden, motvirke blokkering, samtidig som de forebygger ytterligere utfordringer.

TØRR HUD

Gjelder tilstander hvor huden kan flasse, klø og føles varm, og det er ofte arvelig betinget. Produktene som anbefales for denne hudtypen bidrar til å motvirke tap av fuktighet, forbedre hudens spenstighet og gir vitalitet til grå og trist hud.

KOMBINERT/BLANDET HUD

Dekker en kombinasjon av fet og tørr hud. Produktanbefalinger kan variere alt etter hvor din hud befinner seg på denne skalaen.

SENSITIV HUD

Gjelder tilstander hvor huden er rød og irritert. Tilstanden kan enten være arvelig betinget eller den kan ha oppstått av seg selv. Sensitiv hud vil letter en andre hudtyper reagere på vind, vær, sol og andre utløsende faktorer som allergener eller duftstoffer. De anbefalte produktene vil hjelpe huden med å falle til ro.

HUDTILSTANDER

ALDRING

Aldring av huden er en nedbrytende prosess som forårsakes av indre, kronologisk aldring og ytre påvirkninger fra miljøet. Indre, så vel som ytre faktorer bidrar til utstråling og fasthet, samt slapp hud, rynker og pigmentflekker.

UREN HUD

Uren hud skyldes en overproduksjon av talg og utilstrekkelig avstøtning av døde hudceller. Typiske følgeproblemer er fet hud, komedoner og kviser. Selve årsaken til uren hud er ukjent, men hormonelle påvirkninger og stress er medvirkende faktorer.

PIGMENTERING

Overskytende melamin – det naturlige pigment, som får huden til å bli brun når den er i solen, hormonsvingninger eller skader på huden kan bety at hudfargen blir ujevn og får brune flekker.

RØD OG IRRITERT HUD

Av og til kan huden utvikle en tendens til å blusse opp og rødme. Men tiden kan rødmen bli mer vedvarende, huden kan føles varm, prikkende og stram. Alle hudtyper kan utvikle denne type utfordringer.

DEHYDRERT HUD

Dehydrering skyldes et utilstrekkelig innhold av fuktighet i huden. Typiske tegn på dehydrert hud kan omfatte kløe, en følelse av stram hud og manglende glød. Når huden først er dehydrert kan den ikke lenger utføre sin barrierefunksjon.

SENSITIVITET

Sensitivitet er normal følge av estetiske behandlinger som mikrodermabrasjon, laser eller peeling. Sensitivitet kan henge sammen med dehydrering eller sart hud, samt aldring.