SKLEROTERAPI

Skleroterapi er behandling av synlige blodårer på bena, såkalte spindelvevsårer.

Årsaken kan være graviditet, arvelige disposisjoner eller overbelastning av bena. Behandlingen går ut på å injiserer et stoff i blodåren med en tynn nål. De første ukene etter behandling vil årene være mørkere og mer framtredende, deretter vil de forsvinne. Spesialstrømper brukes umiddelbart etter behandling og skal brukes i 14 dager.

Det kan være nødvendig med 2-3 behandlinger, det avhenger av størrelse på blodkarene. Denne behandlingen fører med seg få bivirkninger, men blåmerker etter stikk og forbigående pigmentflekker kan oppstå. Gravide, ammende, personer med hjerte og karsykdom og diabetikere kan ikke behandles.

Før du kommer til behandling hos sykepleier er det noen forhåndsregler du bør ta for å optimalisere resultatet og minske risiko for blåmerker og bivirkninger.

Før alle injeksjonsbehandlinger anbefaler vi at du ikke tar blodfortynnende medisin, alkohol eller kosttilskudd 48 timer før en behandling eller 24 timer etter. Du bør også unngå trening i 12 timer før, samt 12 timer etter.

Medisiner/kosttilskudd du bør unngå:

Ibux
Voltaren
Naproxen
Vimovo
Asperin
Albyl-E
Tran/Omega 3 kapsler
Vitamin E
Alkohol

Priser

Skleroterapi

kr: 2400,-