ZO SKIN HEALTH

 Grunnleggeren av denne banebrytende hudpleieserien er Dr. Zein Obagi, og i mer enn 35 år har han utviklet hudpleieløsninger basert på en filosofi om at man kan skape sunn hud og ikke bare behandle sykdom og skade.

 

Gjennom hele sin karriere har Dr. Obagi drevet med undervisingsarbeid og tusenvis av plastikkirurger og dermatologer i ulike vitenskaplige miljøer verden over, lært av han.

 

Hos ZO SKIN HEALTH menes det at den eneste måten å oppnå sunn og god hudhelse er gjennom «the power of science». Med arven fra den verdenskjente hudlegen Dr. Zein Obagi flytter ZO skin health grensen for hudpleie. Ved å kombinere 3- trinns tilnærming med kraftig teknologi og produktopplæring, ønsker ZO å utfordre din oppfatning av tradisjonell hudpleie.

 

ZO har som målsetning og opprettholde sunn hud for alle, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet, hudtilstand og hudtype. ZO har løsningen for å oppnå en god hudhelse med alt dra korreksjon av solskader og pigmentering til å forhindre ny skade og beskytte mot fremtidige skader.

 

Vi er stolte forhandlere av denne banebrytende serien og tilbyr skreddersydd program til alle våre kunder!

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon så tilpasser vi hver enkelt produkt.